Világkor

Világkor

Világkor

Világkor szolgálati közlemények: Tiszteletbeli előfizetés

2011. november 01. - codesign

Kedves olvasók !

Forradalmi kísérletbe kezdünk, együtt önökkel és önökért. De mielőtt belevágnánk, merüljünk el kissé a részletekben:

A Világkor szerkesztőségének törhetetlen szándéka, hogy minél részletesebb, szórakoztatóbb és informatívabb formában tálalja korunk tudományos világának és technoszférájának pezsgő híreit. Ez azonban idő és energiaigényes folyamat. A legegyszerűbben úgy fogalmazhatjuk meg, hogy nem alkuszunk. A minőség, a kivitel rovására semmiképp. A fizika törvényei ránk is érvényesek, szembe kell néznünk tehát a ténnyel, hogy az erre fordított idő egyszerűen nem fordítható másra: és ez jelentős tényező.

Lehetővé kell tennünk tehát, hogy az időnk nagy részét e célra alkalmazhassuk. Meggyőződésünk , hogy a helyzet és vele együtt az internettel élők tábora megérett a feladatra. Ez az - eget semmiképpen sem rengető - kezdeményezés egy közösséget hivatott létrehozni, a támogatások rendszerét megújítani.

Az önkéntesen támogatók tehát ezúton tiszteletbeli előfizetővé válnak. A dicsőség, az egyenes hát és a szemekbe költöző csillogás mellett mindez egyéb előnyökkel is jár: Az előfizetők kiemelt figyelmet élveznek eztán, szavuk és véleményük kiemelt súllyal esik latba. Mivel ők alkalmaznak bennünket, ők is dönthetnek az oldallal kapcsolatos számos kérdésben, legyen szó bár a külalakról, akár következő heti vezércikk témájáról. A kommentek között kiemelten (színnel is elkülönítve) szerepelnek és nem moderálhatóak.

A rendszer abban a pillanatban indul el, amint összegyűlik legalább 100 előfizető, kiknek véleményét szavazás formájában - a többségi elv betartása mellett vesszük figyelembe. Jelentkezni a főoldalon mellékelt Paypal gomb megnyomásával lehet, e-mail címüket kérjük mindenképpen jelezzék !

Példa: Mivel foglalkozzunk a következő héten ?

  • A Földönkívüli élet: Életformák tipológiája, elméleti lehetőségek, kommunikáció, kapcsolatablak, diverzitás
  • Egy bolygó színei: Milyen színű egy bolygó ege ? Hogyan tervezzünk bolygóközi pályát ? A leszállás nehézségei. Terraformálás, kolónia

Köszönjük !

Világkor

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr692230694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

subVito 2010.09.16. 21:39:30

Nem tudom, hogy kik vagytok, mik vagytok, de abba ne hagyjátok, ez a legjobb magyar nyelvű, blog, amit mostanában az RSS olvasómba tettem!
Utoljára a blogter.hu -s jövőnéző volt hasonló hangvételű, nincs béletlenül közötök hozzá?
Ja, és miért magázódtok? Izé, magázódnak?

codesign · http://vilagkor.blog.hu 2010.09.25. 14:49:09

Kedves subVito ! A hangvétel egyszerűen így ragadt be - továbbra is várjuk nagybecsű hozzászólásaidat ! izé, hozzászólásait ! Szép napot !
süti beállítások módosítása