Világkor

Világkor

Világkor

Napitallózó - A Google röpkeres, törleszt és vásárol

2010. augusztus 22. - codesign
  • A Google új szolgáltatását teszteli. A "Search-as-you-type" fejlesztés előnye, hogy a keresőkifejezés gépelése alatt a találati lista folyamatosan frissül. Ilyenkor a keresődoboz az oldal tetejére ugrik, a keresés eredményei - a fizetett hirdetésekkel egyetemben - pedig élőidőben rendeződnek újra. A teszt zárt, Rob Ousbey videója alább:

 

  • A gTalk beszéd- és videócset szolgáltatása már Linuxon is. A Google régi adósságát törleszti - a közkedvelt csevegőkliens hang és mozgókép alapú fejlesztései immár elérhetőek Linux platformon is. Elsősorban Ubuntu alatt, de más Debian-disztribúciókon is telepíthető. Letölthető plugin itt.   

 

 

 

 

 

  • A Google képkereséssel kombinált kereskedelmi szolgáltatást vásárolt. A hírt a Like.me sajtóközleményben hozta nyilvánosságra. Az összegről nem esett szó, de Techcrunch nevű informatikai portál 100 millió dollárra becsüli. A Google - a Similar Images elindítása és a képkeresője átszabása után ismét a vizuális információ hatékonyabb rendszerezésének területén tesz lépéseket. 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr672238894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása