Világkor

Világkor

Világkor

A Google telefonfülke - leesett a tantusz

2010. augusztus 28. - codesign

Alig jelentette be a Google tegnap reggel, hogy Voice szolgáltatását a Gmailbe integrálja, máris új hírekkel sokkolta a nagyérdeműt. Saját gyártású, nyilvános, utcai telefonkészülékkel áll elő.

 

A keresőóriás szerint a készülék nem kerül kereskedelmi forgalomba - ellenben számos egyetemen találkozhatunk majd vele, sőt reptereken is. Jelenleg csupán 5 darab létezik ebbből a gyönyörű, az ötvenes évek hangulatát idéző készülékből, az első darab az Arizónai Állami Egyetem tereit díszíti.

A nyilvános telefon természetesen ingyenes hívásokat biztosít az országon - jelesül az Egyesült Államokon - belül. Magától értetődő módon azok számára, akik rendelkeznek Google Voice hozzáféréssel, amely - egyelőre legalábbis - nemzetközi mértekben nem érhető el. A szolgáltatásról bővebben itt.

Reméljük, hogy a brilliáns Voice hamarosan Európában is elterjed és utcáinkat ellepik majd az ingyenes hívást és személyes hangpostát kínáló, hangulatos készülékek. A hátralévő időben pedig ajánlja magát - a helyi folklór szerves részét képező - bájos lutri: Az érmés telefon. 

 

Forrás:TechCrunch

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr772249264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása