Világkor

Világkor

Világkor

A Windows 7 és az Ubuntu

2010. augusztus 23. - codesign

A nem várt fordulat. Ki hitte volna pár éve, hogy bárkinek is eszébe jut szeretett linuxát windowsba öltöztetni ! A méltán kedvelt hetes azonban beugrik a szomszédhoz.

 

Gyakran futunk össze olyan programokkal és kiegészítésekkel, amelyek a Windows felületét az OS X-hez teszik hasonlóvá, de ma valami újat mutatunk be. Windows 7 felület Linuxon.

Ha szívesen használ Linuxot, de azt szeretné, hogy ismerős látvány fogadja, ez a script meggyőző munkát végez. Mind GNOME, mind KDE alá letölthető, ahogy a Firefox-kiegészítő is, amely böngészőjét szabja át.

A terminálban túrni kell egy kicsit a telepítéskor, de ijesztően mélylinux rejtelmekben nem kell elmerülnie - elég ha a kivágásban-beillesztésben jártas. Jól jöhet, ha akad olyan ismerőse, hozzátartozója, akinek Linuxra van szüksége, de nem igazodik el annak felületén. (Vagy az Aero Glass elvakult rajongója.)

Az eltávolítás már más tészta - jelenleg még nincs egygombos megoldás - tehát némi mentés nem árt a telepítés előtt.

A W7 téma letölthető itt.

Forrás:Lifehacker.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr182240591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása