Világkor

Világkor

Világkor

Az ízlésesen terített tálca

2010. szeptember 21. - codesign

Windows 7 alatt kényelmesen csupán néhány tétel rögzíthető: ezen segít az alább hivatkozott Taskbar Item Pinner nevű nagyszerű segédprogram. Terítsen kedve szerint !

 
Az előre definiált könyvtárak és rendszerelemek, példának okáért a Dokumentumok, könnyedén csatolhatóak: futassa a programot, jelölje ki a kívánt elemet. Ha azonban más, egyedi könyvtárat, programot adna a tálcához, netán egy webalkalmazást, kissé bonyolultabb lesz a helyzet, de nem lépi túl a kezelhetőség határait: Találja meg a tétel útvonalát, válasszon egy ikont és kattintson az Add Item gombra. Majd ízlése szerint dörzsölje össze a tenyerét, veregesse vállon önmagát, esetleg ünnepelje a sikert ismerősei, rokonai és üzletfelei körében.

A program letölthető itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr762332491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása