Világkor

Világkor

Világkor

Apple alapító a Big Bang Theory-ban

2010. augusztus 18. - codesign

Pletykalimlom - Stephen Gary "Woz" Wozniak, az Apple társalapítója és a korszakalkotó Apple I és II gépek tervezője részt vesz a sorozat - melynek magyar címére szándékosan nem hivatkozunk - forgatásában. Woz, a nagy varázsló személyesen erősítette meg a hírt a Facebook oldalán, mondván: "Mi is lehetne jobb, mint a Big bang egy epizódjában szerepelni ?"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A hírek szerint a második epizódban lesz egy kisebb szerepe. Magunk csak annyit kívánunk, hogy - James Twelvetrees szavaival élve - "jelenlétével járuljon hozzá az est sikeréhez". Szintén reméljük, hogy Penny karmai közé kerül. Konkrétumokról nem esett szó: csupán annyi bizonyos, hogy - amennyiben medencés  házába hívja meg a szereplőket - Leonard nem vesz részt a partin, a Lakótársi Egyezmény hangsúlyos pontjainak többrendbeli megszegése miatt. Bár a II. § 4. cikkelye Bill Gates medencéjével kapcsolatban rendelkezik, úgy hisszük, Woz is megteszi. Kellemes estét !

Forrás: Lifehacker

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr672230442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása