Világkor

Világkor

Világkor

Facebook poén - Az alapító nem blokkolható

2010. augusztus 24. - codesign

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója és vezére - akitől a brit miniszterelnök nemrég még tanácsot kért arra vonatkozóan, milyen érzés többmilliós közösségért felelősséggel tartozni - nem blokkolható. Sehogysem. Nem tudni, hogy egyszerű programhibáról vagy a benfentes humor megnyilvánulásáról van-e szó, de ismerve a Facebook-programozók tréfás kedélyét, az utóbbit feltételezzük. Ha ugyanis  - független gondolkodását bizonyítandó - megkísérelné letiltani a vezérigazgatót, a “General Block failed error: Block failed.” üzenetet fogadja.

Könnyen lehet, hogy a  Facebook-filmre, a "The Social Network"-ra (A Közösségi hálózat) készül az oldal. A hírek szerint a mozi Cukorhegy úr nem éppen előnyös oldalát emeli ki, amellett, hogy élvezettel csámcsog majd a Facebook piszkos kis trükkjein is.

Forrás:Mashable

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr302243554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása