Világkor

Világkor

Világkor

Pörgesse fel Androidját ! Órajellel a világbékéért !

2010. augusztus 28. - codesign

A setCPU nevű csodás alkalmazás az Androidok szintetikus - de legalábbis digitális - ajzószere.

Ha készüléke átesett a root - különösebb kihívást nem jelentő - folyamatán, akkor érdemes körülnéznie a Marketen. Ugyanis az említett program felturbózza majd a telefonját - segítségével az asztali gépekhez hasonlóan megemelheti a termék processzorának órajelét.


Rendkívül hasznos, ha szeretett kommunikátora nem éppen egy mai, szélsebes darab - vagy éppen ellenkezőleg, feleslegesen gyors és csupán pazarolja az akkumulátor értékes elektronjait. 

 

 

 

 

A szoftver legértékesebb tulajdonságai közé tartozik a fejlett profilkezelés. Számos jellemző alapján szabályozhatja processzora órajelét - mondjuk az akkumulátor élettartamára vagy a hőmérsékletére tekintettel.

Az alkalmazás fizetős, 1.99 dollárt kóstál. Droid tulajdonosoknak egyedi kernelre lesz szükségük a használatához, míg az Evo/Incredible/Desire tulajoknak az alkalmazás menüjében kell majd élesíteniük a "Disable Perflock" funkciót.

Forrás:Lifehacker

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr182252972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása