Világkor

Világkor

Világkor

A legmodernebb parasztház

2010. szeptember 24. - codesign

Bár úgy fest, mint egy divatdiktátor, esetleg filmsztár otthona, a képen látható épület egy becsületes gazda számára nyújt menedéket és őrzi a családi tűzhely melegét. Csirketojásból épül a ház.

 

Az ízlés változik, az ízlés gyarló és rendíthetetlen. Magunk inkább érdekesnek, mint szépnek látjuk a fenti épületet. Ráadásul - ide a rozsdás bökőt - biztosra vesszük, hogy a legtöbben amerikai helyszínre gyanakodnak, pedig az ingatlan bizony litván, a tulajdonosa pedig valódi gazdálkodó: a farmon csak úgy nyüzsögnek a csirkék, tyúkok, sertések és egyéb haszonállatok. Ha kutya is van, valószínűleg nem mehet be a házba. Esetleg egy szigorúan ferde, apró kutyaházban vészelheti át a baltikum hideg teleit.

 

Az épület mellesleg 425 négyzetméter és a tulajdonos felesége tervezte, aki fatörzsekből szerkesztett hatást szeretett volna elérni. Amolyan Noé bárkáját - amelyen a család és összes függeléke a városból a vidékre úsztatott, ahol az elképesztő vidéki ház hangulatát reggelente friss tojással koronázhatják meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr52319891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása