Világkor

Világkor

Világkor

Gyorshír (iOS): 3g és WiFi Skype videótelefon

2010. december 30. - codesign

A régóta rebesgetett frissítés megérkezett: mától hivatalosan is elérhető a videótelefonálás lehetősége a Skype iPhone alkalmazásán belül. Ráadásul mind 3G, mind pedig WiFi kapcsolat alatt - ez utóbbit Amerikában a szolgáltatók  kérésére eddig korlátozta a cég.

 

Az új lehetőség iPhone 3gs, iPhone 4 és az iPad készülékeken érhető el. A harmadik generációs telefonok és az iPad azonban nem rendelkezik előlapi kamerával, így csupán fogadni képes a videóhívásokat. (Persze némi tükör segítségével a lelkes felhasználók majd áthidalhatják a problémát, legalábbis ami a 3GS-t illeti.) A telefonok nem csupán egymást érik el, hanem a PC-ken futó ( a Skype 4.2-nél frisebb) klienseket is. Hozzá kell tennünk, hogy a 3G hálózaton lebonyolított videócset nem éppen HD élmény: az előzetes tesztek szerint mindenesetre működik. 

Forrás:Lifehacker

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr932548230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr_x 2010.12.30. 22:02:41

iPod touch 4G-n is felkinalja a videotelefonalast viszont meg ki nem probaltam.
Ipod touch 2G-nel viszont nem kinalja fel, ugyhogy lehet hogy a 4G-n mukodik is :-)

hackbard.celine 2010.12.30. 22:54:29

"Ráadásul mind 3G, mind pedig WiFi kapcsolat alatt - ez utóbbit Amerikában a szolgáltatók kérésére eddig korlátozta a cég."
Utóbbit?
A posztóló értelmezte is a mai Skype fejleményeket, esetleg kipróbálta iPhone-on? Vagy csak a kötelező iPhone tárgyú posztot szülte valami "külföldi nyelvű" rss feedből?
Fail.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2010.12.31. 05:59:28

Vajon mikor jon ki ugyanez symbianra?

codesign · http://vilagkor.blog.hu 2010.12.31. 09:24:41

A cikk - ahogy a címében is áll - szigorúan csak "Gyorshír". Részletek később.
süti beállítások módosítása