Világkor

Világkor

Világkor

A szappanbuborék evolúciója - eregesd óriásra !

2010. augusztus 22. - codesign

 

A videón Sterling Johnson látható, a mérnökből lett "buborékkovács" , amint épp óriási "medúzákat"  ereszt a szélnek Kalifornia kies tengerpartján. A szerkezet, amivel teszi, korábbi eszközének felújított és nagyméretű verziója.

(Teljes leírás angolul és képekkel itt, a nagyszerű Instructables jóvoltából, ahol mindenki talál kedvére való barkácsolnivalót. Érdemes körülnézni. Terelje össze a gyerkőcöket, elő a fúrót, fűrészt,ecsetet ! Figyelem ! Az összeragasztott tincs és szemöldök csak komoly kínok közepette tisztítható meg. Ha gyermeke résre húzott szemmel és a feszült összpontosítástól gondterhelt arccal közeledik önhöz, a kezét figyelje. Csak a kezét.)

A mester módszere kissé különös, de senkinek sem kell profi buborékfúvónak lennie, hogy ehhez hasonló csodákat alkosson: elég ha az alapokkal tisztában van. Finoman nyissa meg a szélnek, majd zárja össze a botokat - a buborékok kedvelik a ködös és párás napokat - és veregesse vállon önmagát. Ne felejtsen el ámulattal adózni az ezer színben játszó, hullámzó gömbök látványa előtt sem. Alkosson és hasson !

 

 

 

Hogyan készítsünk óriási szappanbuborékot ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recept: 12 pohár víz, 1 pohár mosogatószer, 1 pohár kukoricaliszt, 2 evőkanál sűtőpor

 

További szappan- és egyéb buborékügyi tanácsok a SoapBubbleDK oldalán. Kompakt, előregyártott alapkészlet megrendelhető itt, 3900 forintért.

Forrás:Lifehacker.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr632238776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása