Világkor

Világkor

Világkor

A kétkártyás tok és az iPhone 4

2010. augusztus 28. - codesign

 

A képen látható iPhone-tok nem a legszebb darab, de nyújt olyasmit, amit kevesen társai közül: beépített dual-sim adapterrel rendelkezik. A dolog csimborasszója, hogy a kártyák közti váltást menüből intézhetjük.

Bár egyes keleti gyártók naponta és vödörszám terítik a piacra kétkártyás készülékeiket, nyugaton ez a fejlesztés kevésbé eltejedt - előnyeit mégsem szükséges különösebben ecsetelni. A tokba épített adapter nem engedélyezi a két sim egyidejű használatát - vagyis mindkét kártya egyidőben nem lehet aktív, így nem lehetséges, hogy a telefonunk több számon fogadja a hívásokat. Ennek ellenére, főképp az Apple világában, megnyerő újdonságról van szó. 

 

Az áttetsző design a készüléknek kölcsönöz némi pragmatikus esztétikumot - nem nélkülözi a gőzgépek korának egyszerű és őszinte báját sem.

Az adapterrel ellátott tok ára 29 dollárra rúg.

Forrás:Lifehacker

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr622254684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása