Világkor

Világkor

Világkor

A Kindle 3 kitör a börtönből

2010. szeptember 23. - codesign
Nem kellett sokáig várni - sohasem kell. A könyvolvasó tulajdonosai nem csupán a hivatalos frissítéseket telepíthetik - a jailbreak ugyanis már elérhető az Amazon legújabb E-inkes remekén is.
 
 
Az előző generációs Kindle-töréshez hasonlóan ez a módszer is lehetővé teszi számos - harmadik fél készítette - hasznos vagy kellemes kiegészítő alkalmazását: kibővített betűtípus-választék és beállítási lehetőségek, egyedi és ötletes képernyővédők várják lelkes felhasználóikat. A jailbreak, természetesen saját felelősségre, az itt található leírás alapján végezhető el. Nagyon várjuk, hogy a Crysist elektromos tintán lássuk viszont, a percenként három képkockás sebesség idegtépően pontossá tenné a játékot. 
 
Forrás:Engadget
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr522316452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása