Világkor

Világkor

Világkor

A FreeApps egyszerre telepíti kedvenc programjaidat

2010. augusztus 13. - codesign

Egy operációs rendszer telepítésekor az egyik legidegborzolóbb feladat a kedvenc, vagy hasznosnak ítélt alkalmazások, segédprogramok és egyébb apróságok összegyűjtése és feltelpítése.

Még ha mindent gondosan meg is őriztünk, és rendezett formában pihen a pendrive-on, DVD -n , egyeben, így is egyenként kell feltelepítenünk őket. Ha nem állunk úgy, mint Sheldon a Big Bangből, aki kezeit dörzsöli egy-egy új telepítés lehetőségének láttán, és nem csillan fel a szemünk a tiszta, friss operációs rendszer, a multiboot és más varázsszavak hallatán, igazán remek segítség lehet az FreeApps nevű webes szolgáltatás.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Látogasd meg a a FreeApps oldalát, kattints azokra az alkalmazásokra, amelyeket megkívántál,  majd nyomd le a "Get Installer" gombot, és voila !, máris a rendelkezésedre áll egy 0,5 MB -os app, amelyet kedvedre letölthetsz. Amint megvan az install fájl, kattints rá, a kívánt és összegyűjtött alkalmazások mind letöltőtdnek és a háttérben feltelepülnek a gépedre.
Ha a későbbiek folyamán hozzáadnál -elvennél a gyűjteményedről, kattints a "Freeware" fülre az alkalmazások listájának szerkesztéséhez.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A FreeApps, nevéhez hűen, ingyenes alkalmazásokat kínál, de mindenből az elérhető legjobbat és legalkalmasabbat - kedvedre válogathatsz. Böngésző, hang és képszerkesztő programok, vírusirtó, miegyéb. Hihetetlenül jól tud jönni, ha a telepítő lemezen egy fél megabájtos programba sűrítve a rendelkezésedre áll minden szükséges segédprogram, s mindezt egyszerre telepítheted fel - nem beszélve arról, hogy így mindig a kedvenc alkalmazásod legfrisebb verziója fut majd a tiszta és villámgyors telepítéseden. Hajrá !

A FreeApps-hoz hasonló és szintén remekbeszabott szolgáltatás a Ninite nevű. A FreeApps azonban csakis ingyenes és  Windows platforma írt alkalmazásokat tartalmaz. Nem igényel regisztrációt - azonban regisztrálva elmenthető a kedvenc alkalmazásaid listája.
 
Forrás: Lifehacker

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr632219607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása