Világkor

Világkor

Világkor

Napitallózó - Audiostream és a határidőnapló-játék

2010. augusztus 19. - codesign

 

  • Az Audiogalaxy az egyszerű zenei stream lehetőségét kínálja egyenesen az asztalodon. Akár iPhone-ról, akár android telefonról, akár bármilyen böngészőről is legyen szó, a peer-to-peer rendszerben működő audiogalaxy alkalmazás egyszerű és megbízható zenehallgatási lehetőséget nyújthat. Jelenleg a hatalmas érdeklődés miatt zárt béta állapotú a rendszer, regisztráció hamarosan.

 

 

 

 

  • A windows Live Essentials béta verziója újabb frissítéseken esett át: jelentősen hatékonyabb a gmail mappa kezelés, A Live Writer angol nyelvű helyesírás-ellenőrzője nagyságrendekkel javult, A Photo Gallery pontosabban kezeli a Flickr képeket. A teljes lista a Windows Team blog oldalán érhető el.

 

 

 

 

  • Az EpicWin iPhone alkalmazás teendőinek listájából, határidőnaplójából szerepjátékot varázsol. A feladatok és határidők kezelése során szinteket léphetünk, fejleszthetjük elért eredményünket. Videó alább:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr712234117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása