Világkor

Világkor

Világkor

Napitallózó - A felsejlő Apple termék és a szúsercegés

2010. augusztus 20. - codesign

  • Az Apple az iOS 4.1 rendszert egy rejtélyes eszközön teszteli. A hírek szerint az Apple az iOS 4.1-et az iPod touch és az iPad eszközök mellett állítólag egy új, egyelőre ismeretlen készüléken is teszteli. A fejlesztés az ID 20547 számot viseli. További információk nem állnak a rendelkezésre. Esetleg az Apple TV-ről lehet szó ? Gizmodo

 

 

 

 

  • A Droid Pro lesz a Droid 2 nemzetközi verziója. Minden szempontból megegyezik az amerikai verzióval, kivéve a GSM/HSPA modult. Heteken belül megkezdődik a forgalmazás, fehér verzióban is elérhető lesz. Engadget.

 

 

 

 

 

 

  • A polaroid és a RealD együtt készíti el az új, prémium 3D szemüveget készít. Kölcsönös hátvakarás.  A Polaroid Premium 3D nevű termék újabb kísérlet a márka térnyerésének elősegítésére. Hamarosan megjelenhet a mozitermekben. Részleteket nem közöltek, de a prémium kitétel sejtet valamit. Engadget.

 

 

 

 

 

 

 

  • Megújult az iPad gmail-felülete. A gmail kezelése az iPad-en nem olyan folyékony élmény, mint lennie kellene. Az új kártyaszerű elrendezés azonban sokkal folyamatosabbá teszi a levelezőrendszer használatát. A sokszor zavaró második eszköztár eltűnt, a jobboldali panel kezelhetőbbé vált. Gizmodo. 

 

 

 

 

 

 

  • Az újgenerációs PSP-t érintésvezérlő felülettel látják el.  A Sony bemutatta az újgenerációs konzol prototípusát, amelynek mérete megegyezik a PSP-3000 nevű modellel és érintéssel vezérelhető.

 

 

 

 

 

 

  • A szúsercegés és az elektronika. Az elektronikus művészet új oldala mutatkozott be: mikrofonnal készült felvétel arról, ahogy a szorgos rovarok a farönkökben tevékenykednek. Videó alább:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr942234233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása