Világkor

Világkor

Világkor

A minőségi légdeszka és a szélesvásznú DeLorean

2010. augusztus 23. - codesign

Nyilvánosságra hozták a megjelenés időpontját. A Doki már 1953-ban elismerően nyilatkozott a készülő kiadásról.

Minden idők legjobb időutazós filmtrilógiája, a nagyszerű, az utolérhetetlen Vissza a jövőbe - Blu-ray formátumban Videó alább.

Ha valakinél a garázsban vesztegel egy elfekvő DeLorean, kérjük, ugorjon el október huszonhatodikáig és számoljon be az élményről. Igazán lekötelezne, ha hozna magával egy példányt - légdeszkát is elfogadunk.

Addig pedig az alábbi videó nyújthat némi támpontot. Bár nem Blu-ray, mégis HD minőségben kaphatunk ízelítőt - ne feledje, 1080p felbontásban érdemes megtekinteni.

A trilógia korongjain nemcsak eddig nem vetített, kivágott jelenetek kapnak helyet majd, hanem egy kétórás, bónusztartalmakból álló válogatás is. Térhatású verzióról nem szól a fáma. Kérdezzék a Dokit, bár ő valószínűleg inkább a második, javított holografikus kiadásért lelkesedik.
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr902241180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

codesign · http://vilagkor.blog.hu 2010.08.26. 20:04:06

@Sidaries: köszönjük a példányunkat - nem akármilyen élmény volt, amikora a zuhogó esőben, a sötét országút közepén átvettük a döbbent kézbesítő kezéből - a százéves csomagot.
süti beállítások módosítása