Világkor

Világkor

Világkor

Az egymillió dolláros ébentelefon

2010. augusztus 24. - codesign

Egy svájci cég, a Gresso mutatta be a héten Luxor Las Vegas Jackpot nevű luxustelefonját, amelyen 1 millió dolláros árcédula fityeg. A Tescóban valószínűleg nem találkozhatunk a rekorderrel, legfeljebb egy jelentősebb és nagyvonalú árzuhanás esetén - akkor viszont tényleg remek vásárt csinálhatunk vele.

A ház anyaga 180 gramm színarany, amelyet  46 karátnyi fekete gyémánt szegélyez. A hátlapot 200 éves afrikai ébenfából faragták, mármint tényleg. Elképesztő.

A billentyűzet egyetlen hatalmas, kézzel polírozott zafírkristály, amelybe lézerrel vésték be a betűket és számokat. Ráadásul ez a gyöngyszem csak 12 milliméter vastag. Technikai részletekről nem esett szó - na de ebben az esetben hidegen is hagyna bennünket.

Ha felébredt önben a mohó bírvágy, nem árt ha sürgősen takarékoskodni kezd: a készülékből csupán három darab kerül kereskedelmi forgalomba. Ezt a telefont nem a vásárló választja ki - ő csemegéz közülük. A luxus és exkluzivitás csúcsa: minden tételen szerepel majd a gravírozott sorszám. Összesen három.

Leszögezzük, hogy az esztétikai érzékünk harsányan tiltakozik, az árcédula sem dobogtatja meg a szívünket. Hogy miért is került szóba a termék? A kétszáz éves ébenfa - ez pendítette meg azokat a bizonyos húrokat. 

Forrás:Gadgetsreview

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr72240940

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.06.21. 18:06:27

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása