Világkor

Világkor

Világkor

Most múlik pontosan

2010. szeptember 24. - codesign

Rengeteg time-lapse technikával készült idővideó kering a net útvesztőiben - ez azonban megérdemli, hogy levetett kalapunkat rongyosra gyűrögessük előtte mélységes megilletődöttségünkben.

Timelapse Montage from Mike Flores on Vimeo.

 

Mike Flores filmre veszi az időt - képei önmagukban is alkalmasak a "nyugalom előidézésére", amely bizonyos hátborzongatóan bizsergő érzéssel társul, de Zimmer zenéje egészen új dimenziókba emeli az alkotást. Ezzel nem mondtunk sokat, hiszen ez az aláfestés a Szezám utca tetszőleges részéből is a lét kérdéseit boncolgató, univerzális metaforát faragna.

A videó fogyasztása szobahőmérsékleten, HD-minőségben, fülhallgató igénybevétele mellett  ajánlott ! Felhívjuk figyelmüket a hajnal pillanatára: megvilágosodás több értelemben is. Megtekintésre érdemes a két rekord - a világ legkisebb stop-motion videója és az első HDR-mozgókép is.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr952319928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása