Világkor

Világkor

Világkor

Androidja válaszol ön helyett, ha vezet

2010. augusztus 28. - codesign

Már rengeteg olyan alkalmazás született, amely vezetés közben letiltja az üzeneteket, de a Sate Farm On the Move nevű programja az első, ami ténylegesen mentesíti a vezetőt - a szoftver ugyanis a bennünket kereső számokra automatikusan válaszüzenetet küld.

Az alkalmazás, elindítása után minden hívónak egy általunk meghatározott szövegű sms-t küld. Jelenleg még nem érzékeli önállóan, ha vezetünk - de a cég közölte, hogy dolgoznak a GPS alapú megoldáson. Úgy véljük, a sebességet észlelve indulna el a funkció, ez azonban kevés, hiszen mi történik abban az esetben, ha utasok vagyunk ? Mindenestre az app nemcsak vezetéskor, hanem más esetben is jól jöhet, amikor kitennénk a virtuális "Ne zavarj!" táblát.
 
 
Forrás:Gizmodo

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagkor.blog.hu/api/trackback/id/tr252253566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meister · https://www.facebook.com/Meister1977 2010.12.31. 02:51:16

Ilyenkor egy QR kódot nagy melo lenne idetenni? Mert lehet telepitenem is...
süti beállítások módosítása